Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 30, 2009

#23111-293 F4 korea



hey dolls


sekarang nie addictive tgk drama korea especially Boys over Flowers.... huhuhu.. dah dua hari marathon you tube tgk cite nie kat opis... hehehehhe arghhhh sangat comel la diaorg nie.. geram tgk.. rasa nak geget seekor2.. miahahhaa.. 







for those yg tak tau aku mmg minat giler kalo lelaki mata sepet or in other words is Chinese look... geram je tgk....... actually kat 8tv tgh main cerita nie... tu yg terjebak tu tgk.... aku ni plak anti klimak... mesti nak tau ape jadi awal2... hahahhahaha so tgk la utube







haish.. cair babe tgk diaorg nie........ aku pun naik angau sorang2 tgk jejaka2 macho di bawah nie... huhuhu .. tak de personal favorite pun cuz semua aku suke.. miahahha tamak sungguh aku nie... ;p kalo la dapat sorang jadi laki aku kan best.. miahaha i wish!!!! kalo korang suke yg mane plak








2 comments:

irahehe said...

hehe~ira da tgok citer nie..
ntah brape kli sbb byk kli sgt tgok..
hahahaha~
ira gile korea..
tpi kt 8tv version mndarin kn?
bhse die..die tukr bhse..
mcm pelik sket..hehe~

KaLiNa MeLiNa said...

ha ah kat 8tv tgh main cite nie
dapat kat utube macam tak de je last episode... huhuhuhu
kena beli dvd la nampaknya