Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 24, 2009

#23111-283 Pre-Birthday Lunch

last saturday; me dgn babe keluar; for the first time i dont have to decide anything.. hehehe semua babe yg decide.... aku hanya bagi hint skit2 jer... miahahaha... (yolah tu padahal aku yg merengek2 nak g sunway.. babe dia nak g time square) hehehhee


tapi di sebabkan aku bakal bday gurl so kena ikut my choice la kan..... saje jalan2 tgk2 sale yg tengah meriah sana sini.. hehehhe ;p sambil mengusha2 hadiah yg sesuai......tapi tu la nak shoppin kalo perut lapo macam tak best je kan.. 


so apelagi sesi heret mengheret la ke kedai makan..... teringin nak makan kat BUBBA GUMP... sangat best k.. tapi mostly shrimp and fish la makan dia.. and super duper banyak and muak.... miahaahaha


so enjoy the pics cuz malas nak buat captions!









1 comment:

Ijan said...

jom exchange link=)

http://blogijan.blogspot.com/