Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 8, 2009

#23111-318


Emo Comments and Graphics - Already Broken


aku rasa nak tergelak pun ada. BODOH giler seyh... aku tak tau la ape nak ckp.. setakat kow ubah2 aku kat top fren kow, tak jadi kudis pun kat aku.. hehehe so budak2.... korang mesti nak ckp aku kisah sebenarnya sebab tu aku tulis nie kat blog.. owh.. harap maaf.. tidak kisah pun.. lantak kow la kow nak buat ape pun dgn myspace kow ye... nak letak atas, bwah, kiri kanan... i dont care..(miahahaha, berlagak....sile lempang saya lelaju)


setakat kow nak ubah2 alahai... so kebudakan dan aku rasa if macam nie la perangai kow, kow tak layak nak gelarkan diri kau tu matured, mcm yg kow selalu war2kan itu......


kalo korang nak tau kenape aku begitu terasa hati sgt dia buat aku mcmtu.. sedangkan bg sesetengah org benda ni perkara kecik je..senang je jawapan dia.... hati ini pernah dilukai... wah gitu.....nyayi kow....

kisah lalu menghantui.. kwan yg aku anggap dah mcm kakak2 aku sendiri; tikam dari belakang... kawan yg dah 5 tahun tu... susah senang bersama..... tau je lah time zaman kat "u" dulu mcmne .. makan sama, kelas sama, tido sama, baju sama...tetibe......korang tengok la macam ne perangai manusia blh berubah... apatah lagi kwn yg kita baru je kenal.....


so untuk kow yg aku baru kenal untuk 4-5 bulan; kow dah blh buat aku mcm nie; better aku jauhkan diri dari kow sebelum luke lama berdarah kembali....pedih rasa kalo hilang bestfren kow; tmpat kow mengadu......so aku tak nak benda tu terjadi lagi.. aku tak nak jadi hypocrite .. berpura2 baik depan kow tapi belakang kow mengutuk.. aku dah pernah buat... somehow i feel like i'm not being true to myself.... and aku tak nak jadi kawan yg talam dua muke. depan kow aku buat baik belakang kow aku kutuk; that is not a healthy friendship......

kalo kow baca blog nie; aku just nak mintak maaf kalo kow ada terasa ape2 dgn ape yg aku ckp... untuk kesalahn kow pulak; aku rasa up to you la nak mintak maaf ke tak....


the end of a short friendship...






1 comment:

Eyriqazz said...

Singgah sebentar.Jgn lupa singgah di blog saya : http://eyriqazz.blogspot.com