Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 5, 2009

#23111-315 Sorry

hellow, lama tak berupdates.. hehehe agak bz skit lately.... banyak benda nak updates tapi malas.. and kalo i updates nanti kata i nie membuke pekung org plak.. so i tulis skit2 sudah kasi hint... mintak maaf kalo ada yg terasa.. but sape makan cili dia terasa pedas kan????

situasi 1
susah sgt ke korang nie nak ckp benda yg betul; korang lebih suke menyusah kan org lain dari berckp terus terang... dalam erti kata lain, MENIPU...kalo tak blh ckp saje tak blh jgn menyusahkan orang lain... ok la tu satu hal..pastu tipu lagi.... aku call tak angkat.. cube kow tu angkat and bgtau ape sebenarnya kow nak aku buat, nak suruh aku pecah masuk umah kow ke? ape ke? ckp ckp ckp.. adui hai.. ALLah  tu bg mulut suruh kow ckp.. ckp benda lain pandai plak kow kan???? ok la lepas tu tak de effort nak mintak maaf whatsoever.... eeee buat muke tak bersalah.. pastu kow blh ckp sory kat bf i...... kow buat salah dgn dia ker? tak paham dow org mcm nie.... dulu pandai ckp org...sekarang ???? nak ckp diri tu matang ?? matang ke kow buat perangai mcm nie.....

skrg nie senang je ... kow mintak maaf kat aku then everything will be settle.. if not.. aku tak rugi tak kawan dgn kow pun.... my life doesnt evolve around u..... so jika kita lepak next dont be suprise im not talking to u...


situasi 2
dont take advantage of people... tak paham la manusia jenis nie..... suke sgt ambik kesempatan atas org lain..... pastu bile org tak tlg mula ckp benda yg bukan2.....belajar idup indepandent.. ok la tak kisah kow nak naik kete org tapi hulur la duit minyak.. ,minyak tu bayar dgn duit tau bkn dgn air or dgn bulu.. paham2 sudey.... takkan tu pun nak kena ckp.......


manusia penuh dgn pelbagai ragam... aku pun tak kata la aku perfect.. i learn from my mistakes.... that wil make u mature ..... bukan kita ckp diri kita mature, cantik , lawa, hebat... kita dah mmg hebat... kita tak blh ckp ape2 pasal diri kita.. tu nama nya syok sendiri......biar org ckp..

 



No comments: