Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 29, 2009

#23111-275 Speedzone Part 2

hehehhehe... setelah aku siap ape lgi, sessi fotografi la.... masa nie ramai gak yg dh siap... just nak warning korang awal2 yg entry ni akan penuh dgn gmbar2 yg tiada caption di sebabkan ownernya malas nak taip....hahahhahahah

harus la muke aku dulu kan..... make lite2 jer... tang mate je heavy skit la... aku harus la mengikut tema speedzone (hijau dgn itam) hahahahaha dan2 malam sebelum tu pegi beli.....hehehhehehehehe





dan gambar aku lagi..... lawa tak jacket tu... pinjam k lynn punye... aku order kat dia tak sampai lagi stock... miahahahahha ... ada gaya rock tak?





next harus la gmbar dgn chenta hati.... sedondon tak kami uolls? hehehhehehe dia mcm hip hop la plak aku tgk... aku dah mcm rock..... huhuhuhu ku jejak jalan yg .......




ni plak dengan shaz yg hawt..... dia kan paling awal siap..... hehehhehehhehe aku jugak yg mcm kura2


ni plak katy.... mcm style je gmbar nie... tapi nampak aku chubby la plak.....hahahahaha korang jgn tanya aku kenapa si katy pakai baju color maroon.... hehhehehehhehe



hahaha ni la muke yg siap2 awal.... hehehhehe tergedik2 kat depan hall tu ambik gambar tak sudah......





ni plak muke2 lelaki macho..... hehehehhe tak blh blah...hahahhahahahhaha.... lariks



No comments: