Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 14, 2009

#23111-343 Friends

betul la ckp org dolu2, patah tumbuh hilang berganti; hehehe so glad i found them..... some of you might know i ni pernah di betrayed kwn baik sendiri; betrayed yg tahap tiada maaf untuk mu dah.... hua hua... since then, no matter baik pun org tu i akan letak gap cuz tak nak dilukai lagi;.....



until i found this gurls... korang sweet giler k... baik sgt.. heart u all la...... walaupun korang muda dari i.... tapi sgt suke kwn dgn korang..... :)



1) deleilah - gurl thank u so much cuz ari tu teman i.....dgr luahan i, give ur opinion; and u sanggup jalan kaki tu.. huhuhu.. sian u ...peluh2 with short skirt.. but u still look hawt gurl!!! appreciate giler....



2) yuyu - thanks cuz dgr i menangis dlm phone... sweet giler k.. i nak jumpe u tapi entahlah i mcm blank and i dont think i blh drive sgt dat time... but sgt2 appreciate ur advice and ur concern....



3) katy - babe thanks giler; for the concern.............




 sayang korang semua.....



No comments: