Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 29, 2009

#23111-264 Yo Sushi!

Last friday; tengok cite last friday baru kita terhegeh2 nak update hari nie.....kita g lunch  dengan isha... hahaha suke! suke! lama tak jumpe dia... so kitaorg berjalan kaki ke pavillion.. sambil bergosip2... isha ckp kita kurus skit.. hehehehe.. i loike..... org kedua ckp.....kita bukan pencinta sushi..... kita pernah makan sekali je sushi dulu time sekolah.. tapi disebabkan bau hanyir tekak kita tak boleh nak terima.............tapi si isha ni nak gak makan so kita ikut je lah....

ni la YO!SUSHI huauhuahuahau

sumpah kita tak ingat nama food dia.. semua isha yg pilih.. kita makan je... huhauhauhauhua... yg ini sedap k!

yang ni pun sedap... i loike

tu la wasabe; jeruk and soy souce.. soy souce ke?? ape ntah nama dia

giler excited tgk benda ni  berpusing... harap maklum k....saya ni senang je nak get excited.....miahahahha

ni lagi la sedap.... heheheehe pendek kata ape isha pilih sedap je

ni chicken soba.... i loike

tempura prawn isha punye

me with isha... lawa kan dia.. huuhu dah ada anak satu tau... nak masuk dua soon... miahahhaa.....

last sekali yours truly la


selepas kejadian nie, saya menjadi pencinta sushi plak... miahahaha


1 comment:

criestz said...

sushi...
sdp ea...
huhu nak ayam golek..
bley kn kn =P