Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 24, 2009

#23111-213 greeny

tajuk mcam haram.... nampak sangat tak ada idea...disebabkan semalam ada meeting yg agak penting so aku adalah org paling kelam kabut semalam... maklum la bkn senang nak impress org tua nie.... hua hua..... pastu si yuyu zabyre nie duk msg ajak half day ..... nak g karaoke... hahaha kalo keje kat transocean mmg dah half day dah... tapi.... kat sini mcm haram.... susah giler nak cuti.. tak peduli next week aku cuti... hua hua...




Alhamdullilah semua berjalan lancar meeting tu... dah la mamat navy tu smart.... handsome dgn uniform diaorg... arghh rugi tak ambik pics..... so i pun ape lagi camera whoring just want to show my nose pierce... i pakai color ijau tapi semlam masa balik letak ats meja... pastu ilang.. hua hua.. menci...


so tinggal kenangan je la... nasib ada pics....




seee ijau dia tak nampak... grrrrr
tgk la muke org malas nak makeup
mullut itiks

No comments: