Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, June 12, 2009

#23111-192 Putri Birthday

happy birthday to you

happy birthday to you


happy birthday to Putri


happy birthday to you




sori putri tak bawak gifts pun... dah la dtg lambat... hehehhehe.. sorri (putri baca ke blog aku ni) ermm tak pe2 just nak bgtau je...aku macam agak segan dgn dia .... hahaha cuz this is my second time jumpe dia......aku kan agak lem sikit nak mesra alam dgn org....

masa nak dtg g putri punye birthday dinner macam2 halangan.... cece.. padahal skit je halangan pun....

dlam kete masa nak g ambik mint, babe pasang lagu minimal.. sumpah i tak minat minimal... dah la dia pasang kuat and i was forced to hear that music....stress wey dgr something yg kita tak minat..... it was like i paksa dia dgr lagu britney spears... hahahaha... ape lagi majuk ar.. toleh kat luar tingkap sambil muncung sedepa (old trick, but still work).... hahahahha ape lagi babe terpaksa mengalah...... hehehe i know u loves me......


ok birthday putri is on 11th June tapi buat semalam...


venue: tamarind spring, ampang

date:10th June
time: 0830pm (kitaorg kul 9 baru dtg)


makhluk2 tuhan yg dtg:


  • putri (dah dia birthday girl)

  • apiz (bf putri)

  • kwn baik putri (1 couple)

  • kwn baik apiz

  • delaila (tinggi giler kasut u semalam, with two color subang)

  • yuyu n mint (yuyu pakai kuning omel sgt, mint botak lagi)

  • katy n jon (korang dtg awal plak; heheheh serba hitam kita )

  • asip n me (babe ilex pakai shirt je; me over with the black dress)
p/s: gambar kat camera delaila... tgh tgg pics.... t i upload k.. ni je yg ada.. gelap ek... t la tgg delaila bg pics


No comments: