Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 3, 2009

#23111-177 Shoppin

muahahahha...
bukan shoppin ape pun .... keperluan asas je? asas ke? hehehehhe me and babe pegi watson untuk membeli barang2 dia bawah....... hehhehehhe biase la baru masuk gaji kan.... so shoppin ape yg perlu sahaja... selebihnya i simpan k... nak g krabi kan... huk huk.... shoppin ni je pun dah RM 50.00.. huhuhuhu
tgk je lah ape je pun yang i beli......


shampoo sunsilk for layers hair- tak pernah try pun; saje gatal nak try.. before this i pakai dove and herbal essences.
izzi perfume - sedap giler bau dia; memang dah berzaman pakai dari kat uitm dulu; tapi yg ni pakai di badan sahaja.
johnson&johnson hand lotion - dia ada pink and purple; me loves pink and babe suke purple... of course la i ambik pink...... bau purple i tak minat sgt... hua hua hua
lip ice - ni gedik nak beli.. saje
nivea deadorant - sedap giler bau dia.. tak caya tanya babe







No comments: