Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers




Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, July 10, 2013

honeymoon @ krabi day 5

hey dolls

ok hari nie last day, kitaorg bersiap dari hotel untuk check out. kitaorg decide to take bus from hotel to airport sebab murah je.... hahfahahha kedekut!!!

sampai kat airport, check in semua.. memang air asia punye staff kat krabi airport tu friendly and helpful compare to KL..... biasa la mak buyung kalo pegi mcm2 la borang kena isi... so sambil menunggu tu kitaorg minum dulu....

lama jugak la kena tunggu... tak sabar nya nak balik KL dengan muke yang dah itam nya.....

trip ni agak menjimatkan untuk kitaorg sebabnya tak pegi island hoping pun.... hahahaha bagus kan???







No comments: