Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 9, 2013

honeymoon @ krabi day 4


hey dolls

Ini lah menu kitaorg setiap pagi. breakfast memang free tapi limited la..... so ini menu kitaorg, since nie last day kat krabi, we olls decide nak g krabi town untuk snappy la.... ape lagi sebab petang nak pulang motor dah..

Panas terik kat krabi town, menahan jelah peluh menitis2 dalam badan.... tak banyak tempat pun kitaorg pegi.... sebab tak tahan terik.... maklum la perginya bertiga.... so after beli mkan kitaorg pun pegi pulangkan motor... petang tu jalan kaki ke pantai......

malam plak teringin nak main tanglung yg terbang tu.... so buat la wish and budak tecik la tolong bakar kan.... dari dulu teringin nak buat tapi hampeh... ni pun berapa kali try baling.. mula2 konon nak tunjuk macho la nak buat last2 mintak tolong en suami jugak yg buatkan.... sebabnya??? takut api tu merebak ke kertas... boleh pkir yg bukan2 ek...

ok la kita sambung esk ye! 

xoxo



















No comments: