Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 5, 2013

honeymoon @ krabi day 3


Hey dolls

Hari nie pagi2 dah rushing breakfast sebab ada pick up nak g emerald pool and hot water. Half day tour la…. Kesian kat budak tecik dia tak g mane pun so bawak la dia g sini…..  penuh gak satu van ada 3 group lebih kurang 10 org la campur budak kecik.

Mula3 g emerald pool perjalanan dia dlm sejam jugak la dari ao nang… dari bawah nak kena menapak ke atas. Dah la naik bukit…. Letih jugak la weyh… tapi view memang lawa, compare to before diaorg dah upgrade skit la tempat nie… duduk kat sini dalam sejam setengah lepas tu pegi kolam air panas


Nie kolam air panas yg original ye bukan buatan manusia…. Memang tak mandi la budak tecik je mandi… me main2 letak kaki…. Kat sini kejap je… tak la dlm setengah jam mcm tu…









No comments: