Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, April 17, 2011

his my uturn boy

hey dolls


hari tu me gado dgn bdk tecik, huhuhuhu benda nie actually kecik je, tapi sebab me nie bkn jenis suke ulang benda tu beribu kali, yg dak tecik nie plak suke suki buat keputusan tak tanya org... tu yg hangin satu badan, bayangkan dari balik keje kitaorg duk gado sampai kul330 pg. bapak lama kow. hahahhaha yg best nya me nie plak jenis cenggeng, asal skit nangis, asal skit nangis.. huhuhuhuhu.. so masa nangis tu call la zura teresak2 nie cite kat zura, hahahaha nasib kawan tu jenis yg memahami... hahahaha


pastu tak puas hati lagi nie, msg uturn.. nie namanya me cari penyakit sebab budak tecik bkn suke uturn pun... mule2 anta msg "awk" tapi uturn tak balas. so tak kisah la.... dia bz kowt.. masa me dah terlelap jap pas gado, kul 13o pg uturn msg mcm nie :-


u: selamat malam awak
m: awak :(
u: yee
m: sedih
u: ape yg sedihnya
m: sy la yg sedihnya (bodo tak jawapan aku)hehehe
u: ye la kenape nak sedih lak?
m: hurm, ntah la. :( panjang cite dia. asal awk tak tido lagi?
u: pendek kan la. mula, tengah, dan akhir. baru balik keje.
m: sy tak tau mane nak ambik. ntah la. biar la. sakit pale. sorry ganggu awk. kesian awak   
     penat.... (cecece emosi)
u: awak nak ambik pe?
m: ambik mula, tengah dan akhir la..
u: ambik yg tengah... (hahahahha wat lawak plak mamat nie)
m: hahahaha awk buat lawak la
u: ape yg lawak nya. sy tak ketawa pun.
m: awk! tp sy ketawa. hehehehe
u: tak da yg kelakar.
m: ok fine. xde yg kelakar. dah awak g la rest. dah dua hari awk tdo lmbt. take care.
u: yg nie baru kelakar. hehehehehe. apa yg awk nak ckp sebenarnya. cube le cerita. keje nak touching je.. hehehhehe
m: awk jgn la ckp sy touching. ntah la sya skit hati. bengang. cite dia panjang la wak. sy pendekkan pun bkn awk pham nanti.
u: ala sy faham. kalau awk punye cerita tu apa yg sy tak faham, semua sy faham..
m: bla bla bla bla....
u: dah agak dah.. kalo awk takda masalah lain, mesti pasal hubungan.. samada hubungan dgn kwan atau dengan teman lelaki. i know u better than anyone.
m: hahaha yes u know me better! so what's ur opinion?
u: call me now...




hahahahah comel tak dia... tapi masa dia anta msg dak tecik dah call pun. tgh pujuk so bile call uturn dia dah tdo.. kesian plak dia... hurm tu jelah


ok tetibe tak tau nak end cite nie mcmne.. ape2pun me dan dak tecik dah slow talk pg tadi.. and semua dah ok...


thanks awak walaupun awk tak sempat nak beri idea2 bernas awk tu, tapi awk tetap sudi dgr n buat lawak bodoh pagi2 wlaupun awk penat...





No comments: