Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 19, 2011

confused

hey dolls

oh my, 2 hari berturut2 tak cukup tido k, mlm tadi dah settle semua dgn dak tecik, pastu masa balik tu mata me dah sepet dah, drive pun dah macam harem! dgn battery plak kong.. elok sgt2 la tu.. risau giler dak tecik mlm tadi. lupe nak ckp dgn dia yg me pakai no arwah abah dia yg lagi satu.. hehehhe meaning i have 2 phones la.....

so masa balik tu lepas dah bersihkan badan semua, msg2 dak tecik jap, duk cite kenangan masa mula2 kitaorg jumpe, then me tertido.... sampai la kul 1 pg, uturn msg. dia mcm biase anta " selamat malam awk". pastu me balas "awak", then dia balas "ye".. pastu me tetido balik... hahahaha tak senonoh betul.....

sekali tu dia call... mula2 dia mcm marah sebab yelah me dalam keadaan mamai kowt angkat hp... pastu ntah pape merepek, sampai dia ckp, "awk nie tdo la, ckp pun wek wek wek" hahahah bodoh ok...

terus tersedar.... then cite la problem kat dia,dah cite pstu dia bg pendapat dia... tapi ada beberapa ayat yg sentap kat situ sbg contoh :

m: nape semua laki yg saye couple semua awak tak suke?
u: sebab tempat dia tu skrg, sepatutnya tempat saya . ok kita tutup cite tu.
m: huh??

u: sy kenal la awk mcmne, semua tactic awk tu ada kat celah jari sy je.. sy kenal sgt awk tu mcmne

u: bkn sy tak nak ada commitment tapi sy bz, karang lebih bergado dari bercinta. biar sy kejar cita2 sy dulu

u: sy taknak tgk awk menangis lg. cukup la sekali sy tengok awak menangis dgn asip dulu. sy xnak awk yg akn handle semua benda, sy nak dia yg handle... tu tanggungjawab dia.. tp sy tau awk yg akn handle everything

u: cube awk bandingkan masa mula2 awak jumpe sy, awk berdebar kan?
m: haah
u: bile mula2 awak jumpe dia ada rasa mcm tu?
m: takde. eh mane awk tau semua nie?
u: sy tak tau nak ckp mcmne lagi, instinct sy terhadap awk tu kuat, awk tau tak. masa mula2 jumpe awk still segan semua, sy kena create something yg buat awk rasa selesa dgn sy.
m: hurm

u: sy tau dia tak leh paham awak, dia tak sepenuhnya paham awk, sy kawan dgn awk, sampai semua kawan2 awk sy perhati, sy kaji betul2..

u: bknnya saya lupe janji sy kat awk, sy janji nak belanja fullhouse kan? sy ingat tp sy bz sgt, awk pun tgk mcmne sy bz. sy tengah cari masa nak jumpe awk, tgk la dlm bln depan nie sy free skit.

m: kalo sy dah dgn dia, bile ada masalah blh tak sy cite kat awk lagi.
u: awak pun tau sy sentiasa ada utk awk.


m: dia tak macam asip la, dia jaga sy, skrg pun sy mane blh pakai sexy mcm dulu, semua pun kena cover dgn cardigan.
u: huh hipokrit betul
m: sape? saya ke
u: yelah awak la
m: nape plak
u: dulu time saya suruh awk tak ikut pun, time dia suruh awk ikut je kan
m: ala awk sape dulu ?
u: awak nie dah kena calit nie..hahahaha
m: oit ingat cite khurafat ke main calit2
u: yelah dah awak ikut je ckp dia
m: hahahaha bodoh la awak nie
u: t saya jumpe awak, sy nak azan kat telinga awk.. hahaha
m: hehehehe


banyak la lagi, lama kowt sembang. sejam setengah.... tp ada gak masuk topic bab keje semua... so now... padan muke sendiri sebab mintak byk pendapat... sendiri confused.. ahhahaha





No comments: