Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 26, 2010

#23111-468 TRIBUTE TO P.RAMLEE

Hey dolls



last saturday, i ada 5 tickets raptai penuh to watch tribute to p.ramlee di mana kan ku cari ganti @ auditorium DBKL. tapi tak ajak sape2 pun.. me ajak ms. miller. nak ajak uturn dia tgh shooting kat wangsa maju.


first up m.nasir... hahahaha perlu ke di ucapkan? dia sememangnya sifu.. nyanyi pun superb! and dia tak nampak tua pun... manis je.... :)


then hujan... tak tau plak si noh nie potong rambut ok! noh nyanyi tunggu sekejap... pergh superb giler dia bawak lagu tu! impressive! 


ok then noh berduet dgn faris dari awanband! i dont know si faris nie super cute.... me dah siku2 si errie miller.... ngeh ngeh! sedap gak suara dia... hehehehe comel+suare sedap.. haish speechless..... diaorg nyanyi lagu malam bulan di pagar bintang.... me sampai download lagu tu la lepas dgr diaorg nyanyi...  ehehehhe


then yuna plak... yuna as usual mmg fantastic.. super tinggi... maybe because the heel... tapi dia rileks jer and dia cute je


the ada altimet n haziq..... lagu maafkan kami... comel giler altimet rapping with baju melayu... ada ramai lagi artis tapi tak semua ambik gambar... ada misha omar, ella, ning baizura and ada lagi.... hehehhee


nie aizat, jac and vince.. semua power2 belaka... tapi most of the banyak lupe lirik.. mcm tak prepare jer... hurmmm to bad....


then ada little sketch pasal madu tiga... ok rozita che wan super hot! kalah kowt nora danish.....  and salih yaacob kelakar giler.... hahahahha sakit2 perut dengar dia buat lawak.... sangat spontan... heheheh


then last diaorg berduet beramai2.. hehehehe... ok super best, super enjoy walaupun diaorg lambat running















No comments: