Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 25, 2010

#23111-467 cuti cuti cinta



Hey dolls


last thursday, first time jumpe uturn after balik from bandung... after one week balik baru jumpe ok... excited! yeay! sebenarnya tak rancang pun cuz ingat nak jumpe dia ari jumaat. cuz ari rabu masa uturn call, dia emo pasal something.... hahaha tomei!


then ari khamis dia text nak jumpe tak? hahahaha tomei... of course nak! and first time jumpe besties dia...  


nak sambung tulis pasal kitaorg tapi ... rahsia kowt.. hahahah poyo! tak pe part nie tak yah nak share...  ok review pasal cuti2 cinta.. dia la gedik nak tgk. sekali sampai depan kaunter ckp tak nak tgk plak... last2 tgk jugak cuz time tu dah lambat n tak banyak movie pun ada... 


kitaorg tgk kat wangsa walk... erm review .... ok la .. biase je.. kelakar la... lakonan nora danish biase je... farid kamil pun biase je... tapi suke tgk lakonan adip fabulous cat.... kelakar ok.... kalo tgk movie dgn uturn mesti dia tgk aspek teknikal cite... so ada la dgr a few complaint dari dia... 


ada jugak a few line farid kamil yg lawak n sweet.... suke sgt bile dia ckp " cinta yg dicari pasti takkan kekal" hahahaha.. bile pkir balik betul jugak ape dia ckp...


overall cinta muda remaja yg agak cliche bak kata uturn. whatever it is i have a fun n great nite!





No comments: