Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 28, 2010

#23111-306 Krabi Day 3 - Part 1

hellow dolls


ok on day 3 kitaorg dah plan nak buat island hoping.. kat krabi nie mmg banyak giler island... so ada 3 package....



the first package is going to four island (yg kitaorg ambik) harga dlm RM100 include transport n lunch. the second package ke hong island RM150 and also ke phi phi island dlm package ke 3... so sebab saving kitaorg ambik four island la... tu pun dah dapat diskaun 90 sorang...



so pagi tu bangun babe yg kejut kan.. korang tau kalo kat malaysia haram kowt dia nak bgn awal.... tapi kat krabi hari2 dia bangun awal.. huh! bangun mandi... siap2 bagai.. then posing dulu sementara tunggu katy siap... then ape lagi breakfast la...


agent tu ambik kul 830 krabi time; so kitaorg pun posing la kat depan laut sementara tgg bot bergerak... 





then bile dah gerak naik speedboat k.. huhuhu.. cuak jap....tu yg gedik pakai life jacket.. hahahhahah... aku nie dah la tak reti swim...



sampai kat first island tu dia combinasi of two island cuz dia ada jalan kat tgh2 dia.. kira ada highway ar nak ke chicken island.. kita blh swim or blh jalan la nak kesana.. tapi makin lama kita kat pulau lagi satu lagi air naik so mmg kena swim la time balik.. 



swim ape kejadahnya... sah2 kamera ku akn basah... huahahah.. aku pun berjalan kaki la sambil mengangkat tangan....  adakah korang nampak pulan yg bentuk chicken @ camel itu.. heheheh tu la pulau yg kitaorg pegi noks.....







kejap je kat sini around 1 hour la.. then berangkat ke pulau seterusnya.... situ tempat snorkeling ...... cuak2 confirm kena pakai life jacket... haram... aku masuk ada lah 5 minit pastu mengeletek nak naik atas balik.. geli den langgar ikan.. tapi sempat la buat lite2 snorkeling kan... hehehhehe.. korang tgk la si babe kemain lagi.. tak pakai life jacket kowt.... dah la dalam....







yg abg kat sebelah tu dapat tangkap ikan.. huhuhuhuhuhu... sekejap je kat sini around 30 minit... then pegi the next island


next island nie lama gak cuz lunch terus kat sini.... so kitaorg cari tempat reduh skit.. yg mat salleh nie plak kalo blh diaorg nak bawah matahari... huhuhuhuhu kat sini nak swim blh; nak snorkeling blh; nak mandi lite2 pun blh...  aku of course yg lite2 tu...







kat sini aku dgn katy je lepak... mamat tu dah duk snorkeling jauh2.. huhuhuhu... disebabkan tak de aktiviti sgt diaorg duk tanam aku kat pasir.. pastu bawah matahari plak tu!!! ces.. sabotage je.. kulit mak nie dah la kelabu asap adakah korang mau dia jadi gelap gulita??hehehhe...





lepas mkan kita berangkat ke pulau seterusnya iaitu pulau phranang.. nak tau nape aku ingat giler nama pulau nie???? sile lah lihat gmabr dibwh... huhuuhuh.. sgt banyak ok..... ada tu diaorg dah angkat letak tepi tapi still byk lagi... huiuhuhu....







kat sini kitaorg tak mandi pun... jalan2 je kat sini.. dah malas nak mandi....  the boys spend time with the beach boys... aku dgn katy mengagau la jalan berdua.... hahaha kami nak buat tattoo....... 





menyesal wat kat org tu... gatai nak mampus.. rasa nak lempang je... nasib kat negara org... huh!!! tgh2 buat tu the boys datang terus senyap mamat tu... hehehhehe... katy buat tattoo butterfly kat belakang bahu dia...



aku plak buat dolphin kat belakang badan... nape pilih kat situ sebab situ sexy.. mmg tempat idaman aku... kalo blh buat tattoo mmg kat situ aku buat dulu... hahahhaha.. isyh verangan plak haram la tattoo itu...aku buat dolphin pun cuz aku minat giler dolphin.... hihihi..... owh ye lupe nak ckp tattoo nie inai ek.. tahan 3 minggu mcm tu.. kalo tak korang ingat aku nak buat ke....






xoxo


No comments: