Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 27, 2010

#23111-304 Krabi Day 2 - Part 2

hey dolls..


haish letih plak nak update kisah krabi nie... tapi tak pe lah.... update jugak lah.... huhuhuhu... lepas dah balik dari national park; kitaorg zass ke tempat antar skuter tu; nak naik tut tut g ao nang beach. the boys balik ambik bags dari hotel... diaorg sampai je terus ada tut tut... harga tak ingat la if not mistaken 20 baht.. 




then ape lagi check in kat hotel White Sand Krabi Resort....  memang puas hati duk sini sebab dia depan nite market and then senang nak g mane2.... hotel nie macam baru jugak la.. facilities semua ok... no complain.. 170 pernite with breakfast... 











lepas check in ape lagi.. kemas2 barang then tido.. huhuhu cuace panas mmg sedap tdo.. terutama di bawah air cond... bangun time tu dah petang.. bangun pun sebab perut ku dah lapor.... kalo tak haram aku nak bgn....






masa bangun org bz duk pasang stall infront of our hotel... so aku dgn babe kuar berjalan2 di petang hari... si katy dgn jon ilang ...... korang tau tak si babe nie hari2 dia pegi kedai painting kat atas nie; last day tu dia beli gak painting yg dia nak tu... hehehe puas hati la tu.... lepas tu jalan2 kat beach dia tgk sunset.. lawa giler kowt.. mmg ramai org berkumpul kat situ tgk sunset...





yang aku plak dah memekak lapor... so its time to eat.. food dia mmg terbaik walaupun stall tepi jalan jer.... RM3.50.. banyak k portion dia ....












yang selebihnya aku malas plak nak update.. so korang enjoy the pics dulu! nanti dah ada mood aku continue update


xoxo


No comments: