Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, January 25, 2010

#23111-302 Krabi Day 1- Part 2

hey dolls,









ok sambung terus la; cuz tengah ada mood nak update blog.... huhu.... so begini la rupenya lampu isyarat kat krabi.. ada caveman kau... huhuhuhu  aku ada la jakun so sampai snap dua pics lagi... excited terlebih... yg atas agak gelap gelita skit.. yg bawah nie terang.. "wahai sang caveman tak penat ke kau pegang lampu isyarat tu?" hehehehehe





then letak je beg yg berat dalam hotel terus memecut ke ao nang beach.. nak cari hotel untuk the rest of 3 nite... biase la diaorg nie ada feeling amazing race.. so semua nak cari last minute.. aku pun ikut je lah.... korang tgk layak tak kitaorg nie jadi mat and minah rempit... miahahhaa ... ok krabi sgt panas k.. sepanjang 5 hari tak de setitik air hujan pun yg turun.... huhuhuhhu... tapi dalam banyak2 part... aku sgt kagum la dengan babe... dia sgt mahir jalan kat krabi... serius.. mcm dia pernah duk situ tau...  tak sia2 i pilih u jadi bf i..... hahahhahahah gediks!








sampai kat aonang mmg tempat tourist la... semua mat salleh je kowang tgk ... kiri kanan depan belakang... ao nang beach mmg lawa masa kitaorg pegi tu tapi biase la mata bz mencari hotel2 kat situ so tak de la menikmati view sgt pun ... ada la skit2 gmbar time tu aku snap2






tengok la si babe.. happy giler dia tgk laut... diver la katakan..... yang aku plak bizi snap gambar sendiri kat diffrent hotel.. hahahahha... lepas dah dapat hotel yg kitaorg nak tu terus pecut balik ke krabi town.. nak kejar nite market dia... plus perut masing2 dah lapor.... macam biase babe lead the way... dia kan expert bab2 jalan nie










sampai je kat hotel mandi semua and get ready to memecut balik... feelin nak makan tomyam.. tapi sebab nak kejarkan nite market tu.. so kitaorg makan terus je la kat nite market... percaya tak kat krabi ada CIMB... huhuhu.. kagum kejap kitaorg tgk k...





so ape lagi... misi mencari makanan.. nasib ada jumpe abg kelate.. tapi bkn org kelantan pun.. org siam rasanya nya.. tapi blh kecek kelate la.... ape lagi.. abe asip dok sembang dgn mamat kelate tu tanya makan mane best so dia introduce kan kitaorg kat pad thai.. perghh.. mmg sedap gilor... ni adalah rupe pad thai tu.. dia mcm keau teau tapi lagi sedap....



then si jon beli udang goreng .. pergh murah kowt..... RM 3.00 dah la besar2 udang dia... huhuhu berbaloi baloi.....



after makan kitaorg plan nak g jalan2 kat krabi town nie.. hhehehehehe... tgk la tourist from malaysia nie.... siap tgk maps lagi.. tapi biase la kena photogedix dulu kan... 

















hahahahha lastly kitaorg lepak kat satu tempat nie.. cozy jugak la tmpat dia..... kitaorg lepak.. dengar lagu sampai kul 12 then balik hotel tido and to be continue...............








xoxo


No comments: