Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 10, 2009

#23111-286 Hasifeina part 5

Sambungan dari part 4


since dat memang hari2 kowt dia call aku.. terutamanya malam la.... gayut lama plak.. tapi kitaorg tak pernah jumpe pun... on day masa tu ada show maxis kat KLCC so teman busu g sane... malam tu ajak la dia dia dtg cuz dah dekat kowt dgn rumah dia... tapi mamat nie ubah fikiran dekat seribu kali kowt.. kejap nak dtg kejap tak nak dtg.. tapi last sekali dia dtg gak la....


hahaha dah dtg tu ape lagi masa nie la nak kena kan dia.. dia tau aku tinggal kat gombak tapi malam tu aku tak ckp aku nak balik gombak, aku kena balik kota damansara cuz my aunty tinggal situ plus my car kat situ... 


hahaha mamat ni punye la bengang cuz kena main kan.. tapi disebabkan kesian bawak ar dia g uptown damansara belanja minum... hehehhe baru first time jumpe dah kena main.. ;p



No comments: