Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 15, 2009

#23111-326 Hasifeina part 3


kan aku dah ckp aku nie jual mahal skit... skit je pun.. maklum la mula2.... hahahhaa ok tu time puase....lepas puase kan raya... so mcm biase raya kat melaka... nie gmbar yg aku brjaya godek dari friendster aku... nasib ada.... the last raya with arwah nenek..... pink giler kowt baju aku....

masa nie babe tak de pun msg2 aku..kan dah kena sound dulu...hehehe

masa raya ke3 otw nak balik ke rumah aku; selalunya aku kalo balik kampung aku balik dgn busu; kete parking kat umah busu; so dari umah nak balik ke rumah aku tu babe call...  

kring..kring...kring....






No comments: