Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 14, 2009

#23111-323 Hasifeina part 1

rasa2 macam nak buat entry nie; hahaha; nak gedik jap..... entry ape? kisah cinta aku dan babe... hahahhha gedik tak?

OK kisah dia cengginie; tak silap aku masa tu aku keje dgn  my aunty, baru je habis study degree kat uitm; and baru 3 month clash dgn bf aku........tapi masa tu tak kisah je.. cuz im happy being single....

yang aku ingat time tu bulan puase; malam la, aku dapat call from some number yg aku tak kenal;

mus : hellow eina
me  : yup. sape nie
mus : mus la
me  : owh mus; ye musang nak pew?
mus : mus kat ampang nie
me  : ye ker? wat pe?
mus : lepak umah kawan; lepak jom malam nie..
me  : ermm lepak ek? ok2 (dlam hati tak nak cuz esk nak keje)
mus: ok nanti mus call balik lepas tarawikh

Lepas tarawikh

mus: g tarawikh ke
me: yelah dah tu?
mus: lepak tak?
me: kul brp?
mus: kul 1pg mcm tu
me: hah?? tak kowt.. esk nak keje la...kalo skrg ok la
mus: jap ek mus tanya kawan mus jap. t mus call balik


harapan mmg tak lepak la .. kalo dah kul 1 pagi. aku nak keje lagi.. time zaman2 studdy dulu blh la lepak kul 1 pg kelas tghari ....

sampai sudah dia tak call.. aku pun tido la dgn senang hati...


ZZZZzzzzZZZZZzzzz






No comments: