Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 12, 2009

#23111-321 Tako Tao

selalu aku tgk Peej tulis betape sedap nya tako tao nie... teringin gak nak rasa.... aku kalo bab makanan pelik2 nie mmg jarang la cube....so last friday pegi JJ au2 nak try tako tao nie... dan sekali lagi si babe la jadi mangsa kena heret... hahahaha dia pun pelik sgt kenape aku nak try makanan dia nie... siap tanya tu " mane u belajar makan nie" hahahhaha 

dan jawapan semesti menyakitkan hati dia " u ingat i kuar dgn u sorang je ker" hehehehehe...saje je... tapi kena pujuk balik la lepas tu... miahahahah




tak di nafikan mmg sedap... hahahha especially yg sotong tu.... nasib beli 2... aku tau setakat aku dgn babe mane cukup 1 jer... buruk lantak betul; tapi tak pe... ada aku kesah ker? ahhahahhahahahahhaa tgh post blog nie pun rasa mcm nak lari je g sgwang beli... hahahahhaha sedap okay...

 







No comments: