Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 7, 2009

#23111-317 babe ucuk


korang tengok la kerajinan dia nie.... hehehhe mamat nie kalo bg aku meletup mmg no satu tapi dia jugak yg mampu buat aku ketawa and heppy selalu ....kata orang adat bercinta...... 

you know why i loves him so much? sikap penyabar dia tu la..... ermm memang payah la kalo nak cari lelaki yg blh tahan dengan perangai baran aku nie..... pastu sikap dia yg rajin nak tolong.... and u know what dia sgt suke fashion.... dia bukan metroseksual tapi he know fashion la.. tgk la tu beria dia pakaikan patung tu..... untuk butik ku....dia sgn independent k.... 

babe.. tq so much... loves u muahx.....



No comments: