Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 2, 2009

#23111-292 Restoran rumah Thai

harap maaf, blog ini sudah lama tak update.... biase la agak bz... alhamdullilah rezeki bulan puase.. saya dapat jugak ape yg saya hajati selama nie... tu nanti la cite.. next entry ... for now mari kita update last week punye cite...

last week; if not mistaken hari khamis; babe ambik saya dari office cuz hujan time tu; then jalan kl pun jem giler. dia sampai opis dlam pkl 630. so kitaorg decide nak makan dekat area rumah i je.... senang untuk dia....

so kitaorg singgalh kat restoranrumahthai.... smpai pun dlam kkul 7.10; so order 1 set thai food murah je =RM38 then 2 air (7 HENGGET).... total 45.... kalo korang tengok menu mmg dah siap berset; tapi kalo nak ala carte pun blh

parts of the 38 package
::UDANG GORENG TEPUNG::

::KAILAN IKAN MASIN::

::AYAM PANDAN::

::TOMYAM::







No comments: