Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, August 28, 2009

#23111-289 Babe big suprise

first day pose; aku terima text msg dari babe bertulis:-

B: babe, kita buke pose raya ke 4 k, before dat kita buka pose wit family k
M: ok babe........

Day 4
M: babe kita buke together ke hari nie?
b: yes sayang
m: kat mane? nandos? fish manhattan? dominos
b: tak la tempat lain
m: kat mane?
b: ada la suprise
m: u nak masak untuk i ke?
b: tak la u tgk la nanti.....
m: clue?
b: near ampang boys school
m: ermmm ape?
b: kita akan makan dalam ........
m: dalam hotel??
b: tak la... teka2
m: "bile nampak sign board ni dah tau.. giler lembap aku nie.. miahahahah arab food... mkn dlm dulang"

ni lah restoran dia..... kat jalan damai.......sori senget... sangat panas k....

mamat ni sangat hawt pakai baju melayu.... color itam color baju raya kami last year..

hah this is my food.. kow tgk aku melantak mcm ne.....

ni plak buah2an dan roti@kuih la...

kow tgk si babe ni diet... makan roti je.. makan skit je.. huh kalah mak noks!

ni sup mushroom tapi masin skit

the food ok la.. tapi make sure korang jenis pemakan la kalo tak rugi noks.. buffet style adult rm 40 child tak ingat berape...





No comments: