Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, August 27, 2009

#23111-288 selayang steak house

sila abaikan gambar babe diatas; ni lah akibat nya kalo dia penat... macam2 aksi dia nak buat.... ingat scary la muke mcm tu.... masa ni kitaorg pegi makan dekat selayang near  mydin selayang.... ada satu restaurant; sedap and harga dia berpatutan la.....

babe plak nak duk atas pangkin..... i plak pakai skirt... hahhaa tergedik nak duk kat situ....last2 menjulur je kaki ku..... miahahahha.. sile muntah tgk kaki  ku.......

yang ni much better... lapor tu tengah tunggu makanan..... abg kedai cepat la masak ... kami dah lapar..... tengok la babe muke dia dah macam blh makan org.

ni muke org kepenatan... dan sedang lapr tunggu food....gambar food lupe nak ambik cuz dah lapar sangat... miahahahah





No comments: