Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 24, 2009

#23111-284 sangat hawt k! footballer....

(tetibe buat macam ayat karangan) pada suatu petang, sedang saya dan babe dlam kereta.... babe khusyuk bercerita... dan saya tekun mendengar sehingga la dia lalu dia taman melawati.. kat tepi tu ada org main bola.... dengan pantas nya saya menoleh tgk org main bola tu tanpa berkelip2 sampai teleng la pale saya kejap... yeah dengan tak semena2 babe jealous............ mmiahahahahha....

bukan nya apepun, sgt hawt k tgk guys main bola tgh padang.. miahahhaa walaupun saya ni bukan pencinta bola sepak tetapi saya suke tgk diaorg bermain bola.... bersungguh2, fokus.........dan ini telah menyebabkan babe jealous... dan secara rasminya dia pun minat bola plak sejak minggu lepas disebabkan kes nie........... how cute...........

owh kenape letak gambar team chealsea? actually mamat yg main bola hari tu pakai jersi biru.... so ini la hasil google saya .....

so hari ni i text babe:
m: hi babe.. mkan ape tadi
b: mkan nasi berlauk.. u?
m: sama la...
b: owh...
m: lepas sembahyang kamu nak g umah zul ke?
b: ha ah
m: owh hari2 g umah zul? kamu ada skandal ek dgn dia?
b: hahahhahahaha.. saje tgk bola
m: sejak bile kamu minat bola?
b: sejak org tu tgk pemain bola tak kelip mata.........
m: hahahhaa comel giler



No comments: