Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 17, 2009

#23111-350 Johnny! Johnny!

ok hari tu buke pose teringin nak makan johhny setelah tgk blok Peej; hua hua kita tergoda..... dah lama kita tak makan Johhny.....Jap2 betul ke kita eja Johnny nie??? hentam saje la.....

kitaorg ambik set B untuk dua org.... kuah ambik tomyam but charge extra RM 10

ni babe dgn telur2 dia.... hua hua hua

disebabkan kita pose; so babe la jadi tukang masak ari tu... kalo tak kita je buat semua...

yeah... chef hasif "kita kaco bahan2 sehingga sebati ye puan2"

ok puan2 untuk memudahkan puan2 mengeluarkan isi dia yg melekat nie.. puan2 ambik kuah tomyam nie... curah sedikit kuah di daging ini and biarkan beberape mini... tips nie

tengok kan senang je dia nak keluar... kalo idak payah giler k

tengok sampai licin dia korek....

ok2 kita ambik bau dulu before kita tutup periuk nie

ni pulak hot and spicy rice untuk saya

setelah settle everything... mostly babe la habiskan... hua hua...




1 comment:

criestz said...

besh nye tgk..
nk mkn jgk huhu