Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 9, 2009

#23111-337 ANAK CIno Mane nie???

sape yang addicted to quiz kat facebook, angkat kening!!!!!!!!!!!!!! hua hua hua
same la me pun minat giler main quiz dia k.... so ada satu quiz nie blh tgk gambar anak... in future... tak tau betul ke tak tapi saje je main2... for fun.......... huhuhu...
so i try gmbar i dgn babe... ahhaha letih k proses dia... nak detect kening la, idung la, mulut la...... so hasil nya adalah seperti di bawah.................
+=
dah macam rupe anak cino dah.... hua hua... sepet je mata... kalo korang perasan mata, idung and kening dia ikut babe kan.... mulut je ikut aku..... tu yg buat dia kiut.... hua hua hau......babe kan ada darah cino skit.... so mmg patut la mata dia sepet...... baby girl plak tu... i loike..........  ni for fun je k...
lets try this at facebook..............

No comments: