Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 8, 2009

#23111-334 Transformers

sekarang kan tengah musim org tgh transformers.... me and babe dah lama plan nak tgk tapi disebabkan ada je benda2 menghalang... so last monday baru g tgk.... babe la rajin g beli tiket.... i plak pose... so buke pose dlm wayang je lah..... ok la.... babe plak nak sgt tgk kat pavillion... so i on je lah....




ni lor tiket dia....


ni kami... gambar babe dlm movies tak de cuz time nak ambik je lampu dah tutup... hua hua hua


cite nie mmg best; with the sound effect and their teknik CGI mmg best la.. berbaloi kalo g tgk kat wayang; kalo tgk dvd tak best k!!!!! siap i tetido tgk DVD dia... punye la bosan....


percaya tgk transformers ni dua kali i nangis... nak tau nape?? g la tgk... hua hua... like i said i nie cry baby so.... part2 sedih confirm nangis.... huhuhu.. and ada new autobots yg comel2 ... i loike........so ape lagi yg belum tgk g la tgk k!!!!


ni mikaela... shoot ni kontroversi belum.. ramai org ckp dia di exploitasi betul dlm movie nie




sam witwiky (betul ke aku eja)





optimus prime









bumble bee







No comments: