Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 23, 2009

#23111-258 Bile babe ke Saloon

miahahahaha..gelak cara peeja jap......

babe g saloon.... dia nak potong rambut.... mamat ni sangat cerewet k pasal rambut dia... tak semua org blh usik rambut dia tu.... kalo salah potong mau satu malam dia bad mood....hehehhehehe...

so dia g buat rambut kat Derrick and Team dekat ampang point.... tu my fav saloon gak.. bayar mahal tapi puas hati k! actually kita taktau dia nak g potong rambut....

sedang kita bz buat keje (cece...bz ke?) tetibe ada 3G call masuk.... rupenya babe di salon... i tak bg dia ckp cuz ada cino kepochi kat sebelah nie.... so kitaorg main sign language..... dia tunjuk gambar org kat sebelah dia.... kita ingat faiz rupe2 nya mama dia la.......aka my future mother in law...perasan jap...hua hua hua hua
dia ni mmg susah skit nak ambik gambar in public.... malu katanya.... ahahahaha...tapi i dah msg dia awal2 ckp ambik gambar nanti masuk blog..... hahahahha... so ni la hasil dipakse rela oleh sang gf yg begitu  cmel.....

hasil rambut dia??? nanti i tunjuk not now...




No comments: