Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 21, 2009

#23111-254 Ayam Penyet

kan kita dah ckp.... ari sabtu kita ada kat kota damansara.... Kenape???? ada la; penat ek hari tu; letih dan juga panas..... hua hua hua complete; kita tak nak cite dulu ape kita buat kat kota damansara;

setelah selesai semua keje kat kota damansara; kita pegi cineleisure; disebabkan kitaorg kelaparan giler; terus serbu ayam penyet; hua hua.. babe tanya gak nak makan ape; of course dgn lajuu nya jawab AYAM PENYET!! sgt addicted k!

ok masa ni kat umah aunty sheeren kat kota damansara; huhuhu

es cendol babe! manis giler k

ni my coke... food?? tak sempat ambik cuz dah lapar sgt............

ni adalah keje babe masa kitaorg tgg food..... hua hua jadi model jap... hahahhaa kenape kita asyik pandang tempat lain??? sebab kita tgh tgk video clip lagu2 indonesia..... wah kita kan suke lagu indon... mmg hafal...



No comments: