Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 21, 2009

#23111-253 Harry Potter and the half blood prince

yes, kita dah pergi tengok cite Harry Potter; walaupun kita bkn peminat setia cerite nie tapi kita tgk la every time dia kuar kita akan pegi tengok... kali nie kita g tgk awal... cite ni kan baru je kuar last week...

actually tak de plan pun nak tgk... tapi disebabkan ada hal skit kat kota damansara (tu cite next entry k) kita dgn babe pun g la tgk movie... duk depan sekali k.....

cite dia kali nie; agak slow lambat giler sampai sakit pinggang duk situ; dgn ada bdk kecik nangis and ada sorang mamat ni memekak marah cino tu cuz anak dia nangis... huhu tak leh concentrate...  tapi biase la cite ending tergantung kena tgg the next movie......tapi ada adegan2 yg best; sedih and kelakar... sape yg dah tgk mesti tau; tak mau cite kat sini sila la g tgk k......ok tu jelah review kita; kita tak terror la bab2 review nie... hua hua

nak dpt kan tiket ni sangat susah k... dah la beratur panjang pastu ada plak makhluk tuhan yg setakat beli 2 tiket bayar pakai credit card menyebabkan lane tu tak gerak2... argh.... yg mamat depan kita plak pakai perfume sgt byk sampai kita plak yg pening dgn bau dia

kitaorg dah makan ayam penyet tapi still lapar lagi... popcorn tinggal separuh sebelum kitaorg masuk panggung
kita berlakon je lebih... hua hua tetibe lawa plak gmbar nie.......siap tulis popcorn

ni muke kami kebosanan menunggu lampu wayang tak nyala2 lagi




No comments: