Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 6, 2009

#23111-229 ma Familia

ok2 disebabkan tak de idea nak entry ape kali nie; so let me introduce my family to you all k........hahahah tulis mcm ramai je baca blog aku.....tak ramai pun ada la skit .....ok la tu dari tak de kan???


me - kak long
seorang kakak yg sangat garang....tapi cute!!hahah poyo jap..i'm ok je as long as my mama tak membebel; cuz kalo dia membebel kat salah sorang anak dia; semua akan kena tempias dia.... so agak2 mama dah ckp beberapa kali ko tak gerak; mmg kak long yg akan menjerit la......keje aku kat umah lipat baju je... sampai nak termuntah la lipat baju.....aku tak blh nak kemas rumah sgt... hahahha bkn malas k... tapi kalo aku kemas semua benda nanti aku buang...and mama akan kutip balik... haish....


ayu- kak ngah
ni ayu- dia ni sorang yg cool; dlm adik beradik kitaorg dia je yg putih; ikut baba; tu muke dia ada ala2 org jawa skit...... hahahhaha... badan plak dia ikut family baba; stock besar punye... sian dia... tapi tak pe dia ni mmg rajin la; rajin study; kalo ko tgk dia study mmg ko kecut la.... rajin tolong mama; pendek kata kalo dia ada kat umah. aku mmg relax..... hehehehe dia cool tapi baran.......cepat giler marah and emo.......hahahaha nampak je ganas......
>

syapik
syapik ni sorang je hero dlm rumah ni selain baba.... mamat ni kuat makan k....sekali makan ada la dlm 3 pinggan tapi tetap kurus.... serius tak tau dia simpan mane stock makanan yg dia telan; mengikut cerita ayu, dia disumpah.... ahhahaha poyo je... dia ni mmg tak byk ckp.... keje dia main psp. ps2, handphone and then main bola... tu jelah...... and tersangat sengal and lembap kalo org suruh dia buat keje....
>

dayana
dayana ni yg paling bongsu. org kata anak bongsu ni mesti paling lawa and paling encem la... so minah ni perasan la dia lawa.... and berangan nak jadi FA.... FA tu ape? fligt attandance... dia ni peminat cite awan dania...dia ni mmg kuat melawa..... tak tau la nak describe mcm ne... ni pun hanto katun gak... pastu suke tgk katun mengarut.. terutama hagemaru.....
>

mama
ok cite pasal big boss plak... mama... susah nak mendescribe kan mama nie... cuz dia ni everything to us la.... without her..mmg rumah tu akan tunggang langgang....walaupun kitaorg ni degil and suke giler buat mama marah... tapi kitaorg admit yg mama sgt la importan to our life........
>

baba
kenape tak de gambar baba? cuz dia mmg tak suke ambik gambar kecuali time raya... tu jelah..... baba ni org kuat la.. sumber income kitaorg....hahahaha... baba ni senang je.. kalo dia marah dia suke pandang dgn jelingan dia.... hahah tu tanda dia dah marah... kalo dia marah kitaorg dia takkan ckp la; dia suke ckp dgn mama; then mama akan marah kitaorg.... hehehehe
>

so itula familia saya

No comments: