Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 2, 2009

#23111-223 Red Box Ria

semalam i tak g keje; huhuhu; pagi ada interview k! sangat la lama interview tu.. ada dekat 2 jam. dengan soalan2 dia; dengan interview lagi. haish...... leceh tul... siap perli2 lagi kata company ni bumiputera. so i paham la.. dia nak ckp company ni company melayu tapi tidak... rupe2nya dia nak ckp kalo nakkeje situ kena pakai tudung.......... huhuhuhu.. ape la... tak reti ckp direct ke? ape la


then i g umah babe; baru kitaorg g karaoke dgn yuyu, katy and deleilah. mula2 plan ladies je nak g.. tapi si babe ni dah ketagih nak nyanyi gak... bwak la dia sekali... hehehhehee kitaorg berkaraoke di RED BOX ria kat sogo!


katy, deleilah and yuyu


me and babe; suke plak pics nie nampak i kurus;


ni best fren since sekolah lagi....

No comments: