Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 23, 2009

#23111-211 Godiva

hahhaha... chocololates pun nak buat entry tau.... gediks... nampak sgt dah tak de idea...... huhuhu.... last friday jumpe emer.... kawan babe.... so dia dtg bwk paper bag ni with ice blended... k la... i ingat dia shopping.... rupe2 nya dia bg i... hua hua... actually dia bg babe... tapi dgn muke tak malu nya i mintak supaya babe bg i semua.... hahaha kesian babe.... ala u bukan suke chocolates pun..... hehehehe nak suruh i beli mmg takkan la kan... giler mahal..... setakat ice blended dah 25 ringgit... huhuhu kalo kawin dgn jutawan tak pe gak.... dah benda free ambik je lah noks.... owh ye kenape mahal because brand GODIVA.......yg kat klcc and pavi tu....
ni la paper bag si emer bawak tu.. comel je...
tgk chocolates dia pun comel
hahahahha all mine tau..giler tamak skit pun tak bg babe
nampak tak??? jap ek next pics
ada kesan koyak kan? sebenarnya babe dia bukak chocolates ni then dia ambik chocolates yg ada "rum" and buang kononnya tak nak bg aku mkan la....tak elok cuz alcohol.... huhuhuh...tapi rupe2 nya dia silap chocolates.. masa mula2 aku makan chocolates tetibe ada air panas kuar meleleh kat bibir ku yg kocit nie... hua hua..rum le....haish.. nak elak punye pasal abis kena menitik kat meja.. tapi tetap telan nok... hua hua.. babe tak tau k.. i tak cite... hua hua... confirm dia mengamuk ni kalo baca...

No comments: