Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 16, 2009

#23111-202 feelin down

>

>

>

>

>

>

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


tak tau kenape hari nie rasa down giler.......... may be because yesterday i made something stupid kowt.... i shouldnt call him... jatuh giler maruah dowh.....walaupun dia tak angkat tapi still rasa tercalar gak ego nie.... (poyos) .....i try to control tapi tak blh gak... tak pelah... today i try again...... i know i can do it.. im not saying this is easy... but compare to the last breakup... this is consider easy la....


i still remember the first time i had a real "breakup" with my first loves.... giler psyco.... i tak nak makan or minum selagi dia tak call, tak msg or tak dtg jumpe i kat shah alam/......hahaha my fren mmg risau giler keadaan i time tu....dah la nak dekat final... i menangis mcm org mati laki, tak g kelas, kalo g pun termenung giler, tak makan or minum jalan lembik giler..... my fren mmg mcam org giler paksa aku makan....... diaorg siap call kwn2 my ex cari dia... last2 he text me ckp suruh i makan....... i was crying reading that text... mmg teruk i kena sound dgn my friend masa tu.... tapi 3 month i tak kuar umah babe.. duk dalam bilik nangis... the worst breakup ever la.....


so from there i learn la.... im still hurt... it been 3 days dia tak call try to settle our problem or try to save this relationship..may be dia tired or dia ada someone else.... i pun tak tau....up to him to decide.... tapi totally dissapointing bile i dgr dari mulut kwn dia sendiri yg selama ni diaorg ingat i ni "TROUBLE MAKER" disebabkan story2 yg bf i jual kat kawan2 dia which is not true at all...............wey bf sendiri burukkan gf... ape u rasa... sedih tak????



does this relationship means something to u???? try to change ur self before u want to enter the world of relationship... with your attitude like that, there is no girl will be your wife...or your lover.......i care for u deeply... sebab tu i buat mcm nie......



No comments: