Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, June 15, 2009

#23111-199 Influenza

so drama the title kan? hahahhaa tapi this week kan penuh with drama... hua hua hua... btw me and "babe" dah break........ hahahaha kenape.... many thanks to mr. chairman itself...... u really open my eyes la.........actually i dah agak dah... because dlm group tu diaorg ingat i ni tak appreciate hasif(babe), i ni queen control, i ni suke marah2 dia, and babe the good one.....hahaha what a story kan??????????
for those people yg berfikiran sebegitu!!!!!!!!!!!!!!!!! i have a msg for u..............
  • have u ever tanya i nape benda ni jadi? why i did what i did? yes u will say "oh tu between both of u" yes but then why the hell u judge me based on his story alone??? are u God or what?????
  • you can think what ever u want to think it doesnt effect me at all la.... i makan minum pun bkn u yg bayar..... all is my own money.... skit pun tak mintak duit u.... so takyah nak jduge me k? yg berckap tu pernah couple ke? pernah kawin ke? yg banyak sgt pendapat nak ckp i mcm2... let me remind u im 25 years old... 3 years older tau than u..... sejarah idup i u tak tau... my experience u tak tau.... so dont u dare to judge me like dat....................
  • since u kawan yg "sgt baik" kenape time asip susah dia mintak tolong i? kenape time tak de duit mintak kat i? kenape time assignment dia tak siap mintak tolong i? kenape dia tak de kete mintak tolong i? kenape? kenape? kenape? time susah je ingat i? time senang dgn kawan? mcm tu?
  • u nak ckp i tak respect dia depan kwn2 dia? have he ever respect me infront of his fren????? ckp buruk pasal i???? is that a good example??? so dia la good guy i nie jahat la??? mcm tu
haish malas nak ckp dah.. bosan dengan lelaki2 yg tak matang nie...katy and delaila jom lepak and a girl talk... hua hua hua... kita kan uneducated....

No comments: