Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 11, 2009

#23111-194 WNU 65**

sekadar gambar hiasan.... CREDIT to majalah kereta online...

i bukan peminat kereta ek... just want to tell a story pasal satu kereta wira yg berwarna hitam berno plat "WNU 65**"...... 2 no yg last tu kena rahsiakan... tapi sape yg tahu my birthday mesti tau ape last no dia....

ok... kisah dia mcm nie... this car actually belong to my ex.... kisah lama nie... 2-3 years yg lepas... i takde problem pun dgn dia.... for me kisah lepas is lepas ar kan.. lagipun dia dah kawin pun.... so why la nak kecoh2 aite... tujuan i cite ni pun bukan nak memburuk kan dia ke ape.. just tak puas hati dgn cara dia tu... so childish...

yesterday is the second time, my car bump with his car otw to work. i doubt dia yg g keje with his tshirt wearing and all... mesti wifey dia la kan.... the first time i notice his car masa kat ampang masa nak naik highway... i rasa masa tu dia tak perasan my car kowt... me with babe la offcourse....

so yesterday masa dekat renaissance hotel, tetibe ada kereta ni press minyak lebih2 siap ada bunyi rimau... "aughrmmmm"... me and babe mcm "apehal kete nie" then the car potong kitaorg... and i was laughing because i saw the plate number..... and the best part dia potong ambik lane kiri.... betul2 sebelah i..... babe ape lagi dengan semangatnya dia nak potong kete dia... wahai babe ku syg dia bwk wira k.. dah modified,..... kita bwk kancil je tau.... hehehhe

tapi kitaorg berjaya gak potong dia depan hard rock.... me was staring at him through his side mirror... white shirt k!!!! then dia mcm tak puas hati dia potong ambik belah kanan plak... hahahaha so childish! ape la masalah dia... then babe tanya " u rase dia nampak tak kete u?" i was like "mesti la dia nampak dia kenal ape kete i, Kalo tak kan dia nak press minyak macam org sewel tak pasal2" hahahaha

babe was laughing... then babe ckp "babe dah dua kali dah ni terserempak!!! asal ek?" i pun tak tau la babe.. may be this what GOD wants to show him or me that i'm happy even without him... and i can survive anything without him by my side.... and he is nothing to me anymore and how in loves i am with u babe.... hahahaha jiwang plak.. tapi sumpah ni yg i rasa la.....nak tau kenape jawapan i mcm tu??? u all have to ask me personally la... tak leh cite kat sini...

ni pun tak tau la ape masalah dia... i dont think he read my blog..... so blh la kutuk2 dia....

p/s : katy if u baca - i rasa jon kenal mamat nie.... huhuuhu

No comments: