Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, June 12, 2009

#23111-193 Swimming

entry nie sebenarnya dah lama dah... last weekend punye entry tapi saje peram entry ni cuz lupe nak upload pics..... pics tak banyak cuz asyik berendam je... sape nak ambik pics? hehehehe lagipun ni agak private kena minta izin dulu; ahhahah baju cekci semua..... yg ada gmbar i, katy dgn asip. ok lupe plak nak ckp hehehhe event ni saje2 sahaja......
venue: umah syah (tropicana)

date: 7/june/09

time : 0300 pm

makhluk2 tuhan yg hadir :


  • me la of course..... :)

  • asip (dia kena ada; kalo dia tak de aku tak blh g... dia tak bg)

  • katy (katy single hari tu; jon g perak)

  • mint (mint tak bis2 dgn kaki itik dia tu(flippers)

  • boy (boy dtg dgn gf dia bawak nasi goreng.. sedap)

  • shaz (shaz comel je... (btw swim suit u seksi)

  • shah (tuan rumah kena ada wey)

  • sara (kwn diaorg; i baru je jumpe)


No comments: