Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 4, 2009

#23111-186 KFC@ wangsa maju part 1

hi

semalam si katy teringin plak nak makan KFC.... hehehe ape lagi i pun join je la sekali.... bosan cuz tak dapat join diaorg lama2 pun cuz mama baru balik dari singapore then kena la balik awal............. so tak dapt ikut katy and the geng g beli barang dapor kat care4.... katy mcm dah kawin beli barang dapar tau... huahuahuahau (kiddin)
so disebabkan kami adalah manusia paling awal sampai maka terjadi ar sessi photography..... babe di kerah jadi photographer dengan syarat ni kalo dapat duit nuffnag dia nak skit cuz dia je yg ambik kan gmbar... hahahahha duit tu pun blm dapat lagi .... heheeheh



ok terserlah muke kepenantan ku......


ni babe tgh smoking away....



"babe buat pose kangkang!" ada ke patut ayat tu yg kuar.... ahahha




gambar ni mcm menarik untuk di buat header... babe tolong buat kan........ walaupun muke ku gemuk ....





mane korang ni wei!


part II akan disambung selepas ni................................................




No comments: