Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 2, 2009

#23111-175 LePaking@ Pavillion AGAIN!

last weekend planning to play bowling; then babe ckap pegi pavillion plak ngan diaorg; walaupun pada mula agak tak setuju; me being moody due to PMS simptom..... tapi enjoy gak akhirnya....


mula2 makan dulu kat tepanyaki; then kami lepak di carlos; me and babe being tamak g beli ice cream GELATO..... argh suke giler ice cream; makan ice cream ni teringat ila.... rindu kat dia.... mish sgt... cepat la turun KL cikgu azilah.... :)


then baru lepak carlos; lama seyh lepak situ; biase la ada je benda2 yg kuar..... me being "the pendiam" one, just sit, listen and observe..... ha ah much fun watching people.... berkepul2 asap yg keluar di situ..... hehehhehe but not me k!


then kitaorg pegi karaoke; kat ampang park....... sori la kat karaoke tak ambik pics pun cuz of the kesejukan melampaui tahap dewa punye! giler wey ada 6 org kat situ still sejuk gak..... argh.... tak tahan..................










p/s: blogspot being stupid cuz tak boleh upload pics... macam haram......!!!!! dah la myspace and facebook tak blh bukak kat opis nie..... stress seyh

No comments: