Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 27, 2009

#23111-168 TARBUSH

hi
yesterday i have dinner with babe's mom kat tarbush ampang. boleh tahan gak food dia kat situ. sedap and the price is affordable la.... kitaorg sampai dulu before mama babe sampai, so ape lagi gambar time.... hehehhehe... so masa ambik gambar babe bising... "babe cepat la, org tgk ni kita ambik gmbar, u ni suke tau ambik gambar lama2" i was like huh???? who cares about other peoples???? tak caya tgk la gmbar bawah nie
ni first pics i snap, senyum je..... dia kan???
cube tgk mata dia tu... dah tau dah dia bosan...
tengok tu pandang tempat lain plak..... haish
muke marah dia dah bosan ambik gambar
ok2 last pics.. smile for the camera babe

tapi yg tak best tu mama dia ckp i dah berisi sikit.... arghhh tidak.... kena diet nie...... i tak blh dengar benda2 nie...... leceh tul la.... so body concious.... hehehhehe


No comments: