Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 17, 2008

#231108tired eyes....

mood: sleepy
listen: be without u - mary j blige
so tired.....erm day of tired....let me begin with the early morning story.....

macam biase lah i bangun pagi nak g keje....bangun je call babe...Janji nak anta i tapi haram dia tak bgn....tension i....i g jugak la umah dia takut dia bgn lambat kan...........ermmm...mmg tak bgn.....so i g sendiri je la...pastu dah sampai opis dia on9 ckp nak pakai kete i.....erm i told him la if he want to use he have to come to my office and take my car cuz takkan i nak g anta kete kat dia kan??? i dah masuk opis.....suddenly he said tak jadi nak pakai cuz malas......Allah sabar je lah...

Dah la kat opis ni sengal, stress giler duk opis.....keje tak pernah abis....call nonstop..........argh.....ape lagi kalo dah tension myspacing and yming je lahhehehhehehe.....wat to do?????

ok lah balik keje plak terus g umah babe cuz dia mintak i tolong taip kan keje dia...cuz i taip laju...ok la syang punya pasal i tolong la....giler banyak i kena taip...u all bayang kan dari pukul 5.30 sampai kul 9.00malam baru abis....[TAPI SEMPAT LA BERMANJA NGAN BABE, BIASA LA SESSI PUJUK MEMUJUK] HUHUHU

pastu kawan college dia plak datang.........lama tak jumpe..........so kitaorg g lepak makan lla...........asyik gelak jer........huhuhu kwan dia mmg lawak giler......blh la masuk raja lawak....hahahhaha.......ermm lepak till kul 11 lebih.....kul 1145 i sampai umah...memang penat sgt tapi best.....yelah dapat spendtime ngan babe kan...hehehhehe.........balik mmg tido terus la.....tak pkir ape pun.....

tapi terpikir bile la nak dapat keje baru nie...tak tahanla....stress level dia tinggi....love u babe

No comments: