Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 18, 2008

#231110interview day

mood:scary...
listen: is it u? - cassie


hari nie i tak g keje pun....hahahha..ada interview tapi masalahnya sekarang i tak sure tempat tu kat mane. ermmm payah gak nak cari so terpaksa la ajak babe teman i g cari tempat.....babe ni plak susah nak bgn pagi....huhuhuuhu alamatnya i mmg tak g pun interview tu.....tak pe lah tak de rezeki.....ermmm next time la kot...

semalam i g tgk wayang congkak.....huhuhu...seram giler...eh silap dia tak seram sgt cume byk adengan terkejut....hehehhehe...dan seperti biase i nie penakut, i keep on shouting when there is any "suprise" element....hehehhehehe tapi ok la cite tu...not so bad boleh la g tgk kalo free.......

tadi babe ckp the sweetest thing yg i pernah dgr...."i sayang u mcm mane matahari memberi cahaya pada separuh bumi, lagi separuh kan gelap, kerana bumi berputarkan, sayang i mcm matahari tu memberi cahaya pada bumi, lagi separuh tu terpulang kat diri u" cair i dengar...hehhehehhe
love u babe......


lepas tu babe ajar i cara2 nak edit pics...huhuhu... so ni lah hasil nya........


No comments: