Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 28, 2008

#231120 monday blues

ermm tak tau la...may b monday blues...hari yang sungguh tak de mood.....pagi2 babe dah kejut...wahhhhh hebat...satu improvement....nak spray montana kan kena la usaha skit....ermm then g ambik babe...pastu badan babe panas....dia ckp dia demam....ermm i suruh la dia makan ubat....... after that dia antar i ...mcm biase tempat i selerak nya...adui....ermm keje berlambak....

hehhe sempat gak myspacing jap.....[hey u-turn boy, kindda like ur chit chat] hahaha...babe jgn marah k....gurau jer..... ;p

tapi yang wat i bengang sgt babe ckp nak balik umah, nak rest tapi dia sibuk msg bdk2 grafiti....isyh ngan i tak nak msg ngan bdk2 grafiti tu nak msg....fine..yelah grafiti tu lagi penting kan....

ermm ptg tadi kena panggil ngan boss....biase lor...dia membebel cuz i tak wat o.t...isyhh....dia tu sedar tak i nie temp jer so of coursse i wanna secure jobs...mmg temper jap i dgr, even babe pujuk pun tak jalan...but someone manage to make me smile...hehehehe.....tak tau dah lama tak rasa feel mcm nie....dulu masa mula2 ngan babe adalah rasa nie...tak sbr nak tgg dia on9, dia ckp tu sweet jer...hehehhe
gatalnya cik kalina oit...ingat babe awk tu

ala babe i still love u k......just dah lama tak rasa mcm nie...mcm seronok lak..hahahhaa

No comments: